вторник, 18 септември 2012 г.

Перфектната сватба в хотел Благоевград

hotel Blagoevgrad
hotel Blagoevgrad
Знаете ли кой е идеалният хотел в Благоевград за отбелязване на семеен празник ...

Един от най- красивите и романтични дни в живота ни - това е сватбеното ни тържество. Тържествената церемония, реч и парти са очаквани от всички с голямо нетърпение. Наемането на подходяща агенция, както и перфектната организация отнема средства и време... 


Избирайки подходящия ресторант, често трябва да бъде съчетан с подходящия хотел в Благоевград, за настаняване на част от гостите. С голямо внимание се избира сватбеното меню, сватбената украса и торта, музикалната програма и т.н.


За да спестите част от така ценното време по организация на сватбеното ви тържество се доверете на екипа на хотел Орбита в Благоевград. Това е идеалното място олицетворяващо и най-изисканите претенции.

В хотел Орбита е разположен ресторант с модерен дизайн, с капацитет от 120 места и прекрасна лятна тераса, която разполага с още 80 места, и е с невероятен изглед към планината. Основното правило на хотелът е, че клиентът трябва да се чувства комфортно и да получава перфектно обслужване и максимално добре приготвена храна от качествени продукти. Ресторантът предлага организиране на тържества по повод – сватба, кръщене, годишнина, фирмени празници  и други.

Разположените в хотела апартаменти и стаи са обзаведени с нови и модерни мебели, а свежият дизайн предразполага към приятни емоции и изживявания.

1 коментар: