събота, 22 юни 2013 г.

Сватба в Благоевград и подаръци за гости - VI част

сватба Благоевград
При организация на сватбата ви в Благоевград е важно каква тематика ще изберете. Ако сте романтичен тип и искате сватбата ви да прилича на приказка, то изберете и подаръци за вашите гости в същия стил. Например рамка със снимка показващи приказни сцени, или фигури оформени като замъци. Всичко това ще добави допълнителна нотка магия на вашата сватба в Благоевград. Може да подарите сувенир под формата на изгубената пантофка на Пепеляшка, като кристални обувчици, или с форма на свещи и хромирани отварачки обувки за бутилка. Алтернатива са и зелени свещи жаба, превръщащи се в  принц – отново в стила на концепцията за приказна тема.
сватба Благоевград

Формички за печене на сладки – ще направите уникална услуга и красив подарък на гостите си,  който е и практичен и полезен. Семейството и приятелите на вашата сватба в Благоевград, ще се зарадват и когато си приготвят бисквитки с уникална форма, ще се връщат в спомените от вашето сватбено тържество или парти. Уникален подарък, който може да се предава на следващите поколения, и който сближава всички в кухнята и на масата.  

хотел Благоевград
За стилна сватба Благоевград - подарете кристали. Те излъчват завладяваща аура, която привлича вниманието на минувачите от млади и стари. Със своята яснота и светлоотразителни качества са надминати, почти като  скъпоценни камъни. Кристални фигурки с чар и характер могат да украсяват витрини и шкафове, и да придобият дори колекционерска стойност.

хотел Благоевград
Кристали ключодържатели или кристални тапи за бутилка вино - практични подаръци, които могат да се използват всеки ден. Кристалните свещници могат да бъдат използвани многократно, за да горят ароматни свещи или просто като декоративна украса. Без значение какъв е повода, кристалните подаръци ще зарадват вашите гости и ще напомнят за вашия специален ден.

снимки: myweddingreceptionideas.com

2 коментара: