четвъртък, 8 ноември 2012 г.

Сватба в собствен стил с Хотел Орбита Благоевград


сватба в хотел Благоевград
Искате ли да организирате най-скъпия и мечтан ден в живота си според вашите представи и личен стил? Вече можете да го направите в прекрасната лятна градина на Хотел Орбита Благоевград! Развихрете фантазията си, сбъднете мечтите  си и изживейте вашия сватбен ден! Приветливото отношение на професионалния екип на хотел Орбита Благоевград ще допълни радостното настроение и незабравими спомени.
  
сватба в лятната градина
Вижте една страхотна идея, от която можете да почерпите вдъхновение ...
Елегантен и изчистен стил на вашия сватбен ден... и книги, като тематичен елемент на сватбеното тържество. Чудесна идея! Интелигентно решение при избора и вместо подредбата на сватбената арка може да бъде поставена тази малка и симпатична библиотека, украсена с цветя и материи, използвани за останалата сватбена украса. Върху нея кокетно може да са наредени саксийни цветя и много книги. 

Книгите са идеална тема за сватба на открито. Просто и елегантно, и какъв прекрасен начин да се спестят пари  без да е необходимо да се жертва стилът и качеството! Прекрасна градинска сватба! Така аранжирана обстановката предразполага за едно приятно питие в лятната градина, след церемонията, и наслаждаване на слънчевия момент заедно с всички гости.

сватба в хотел в Благоевград
Мотивът с книги се пренася като акцент при аранжировката на масите за гости – с наредени книги, а защо не и деликатни апликации, изрязани от страницата на някоя книга. Какъв по-добър начин да поднесете и книгата за пожелания на вашите гости и така сами да започнете началото на вашата семейна приказка!



снимки: Jessica Claire 

2 коментара: