сряда, 5 декември 2012 г.

Градинска сватба в ресторант Орбита Благоевград


сватба Благоевград
Темата за градинска сватба в ресторант в Благоевград през лятото вълнува много бъдещи булки. Ресторант Орбита Благоевград предлага отлични условия и прекрасна панорамна гледка от лятната си тераса, подходяща за провеждане на вашето сватбено тържество.
сватба Благоевград
ресторант Благоевград

Има два основни типа за това как ще изглежда лятната сватба в ресторант Благоевград.
Първият е семпъл: лека и цветна обстановка, красива лятна рокля с умерена дължина, и малка шапка, за която е прикачен копринен воал. Шапката може да бъде украсена с малка естествена коприна или свеж розов цвят.
Ако сте почитатели на по-традиционния стил, помислете за сватбена рокля с А-образна изчистена линия. Намерете  сребърно колие, с изобразени малки рози или други цветя. Нежен воал ще завърши елегантно тази по-традиционна визия.

Вторият вариант е стандартната сватба в ресторант Благоевград, като обстановката е на открито, за да се използва хубавото лятно време и прекрасна панорама.
Обикновено младоженците ползват услугите на сватбена агенция, която да улесни избора и подредбата на украсата и гостите по време на сватбата в Благоевград.
Има разнообразни начини да се включат цветя в темата за сватба в лятната градина Благоевград. Ако искате сами да участвате при създаване на украсата, ще видите, че е лесно и забавно, да не споменаваме вътрешната удовлетвореност и задоволство. Може да ползвате сухи цветя, като ги поставите в горната част на сватбената покана, а в два големи съда на сложите бръшлян и рози, така че да украсяват входа на мястото, където ще е церемонията.
В ресторант Орбита Благоевград като украса по масите за гостите може да се поставят мини-саксии, чаши или вази, пълни с рози, бръшлян или божури. Освен красивите тематични букети по масите за гости, може да ползвате свещи, украсени с панделка или закачено цвете, а около тях да разпръснете няколко листенца от рози. Със същата украса акцентирайте и при сватбената торта – поставена нежно върху легло от цветни листа и рози.
При организация на сватба Благоевград, задължително трябва да се съобразите с това къде ще пренощуват гостите ви, когато са изминали по-дълъг път. Още една причина да изберете Хотел Орбита Благоевград, разполагащ с реновирани стаи, дружелюбен персонал и отлично обслужване.  

2 коментара:

  1. този ресторант изглежда добър вариант за сватба благоевград

    ОтговорИзтриване
  2. Вече има добри варианти за избор на ресторант Благоевград, за провеждане на сватба.

    ОтговорИзтриване