сряда, 16 януари 2013 г.

Сватба в Благоевград и подаръци за гости - II част

сватба Благоевград
сватба Благоевград
Прекрасен начин за гостите си, да си спомнят вашата специална сватба в Благоевград е виждат цветната си градина, цъфтяща всяка година с подарените им от вас семена за цветя на вашия сватбен ден. Изберете семена на многогодишни диви цветя подредени в прекрасен асортимент, така че да цъфтят по-различен начин и то през цялата година. Поставете и инструкции за засаждането им.




За различен подарък на сватбата ви в Благоевград изберете крем, сироп или други подправки в мини керамичен чайник - гостите ви могат да ползват този очарователен подарък ползотворно, след като си го вземат вкъщи. С деликатно чучурче и капаче, този малък пот е идеален за персонализиране на стила на вашата сватба Благоевград, или за вашето чаено парти. Оставете по едно на мястото на всеки гост и оставете сладко впечатление!


Изберете уникална чаша и чинийка, с ефектна дръжка и лъскава и елегантна линия. Идеален подарък за сватба в Благоевград. Със своите чисти бели линии, напомнящи на красива кала, този модерен и стилен подарък ще докосне естествено вашите гости. Перфектен подарък за любимия чай или кафе. Допълнете подаръка като поставите в чашките пакетчета чай от листа или кафени зърна.
сватба Благоевград

За стилната ви сватба в Благоевград подгответе стилни подаръци за вашите гости. Красива и практична тапа на бутилка, предназначена да задоволи и най-взискателните гости! Полезен и романтичен подарък, ще запази уханието на фини вина свежо с херметично уплътнение и ще предотврати преждевременно окисляване. Стил и класа на вашата сватба Благоевград. За разлика от рушащите се тапи, тази блестяща запушалка може да се използва отново и отново с лекота! Красивият дизайн на тапата допълва стила на всяко събитие до съвършенство.

Снимки: favorideas.com

3 коментара:

  1. Интересни попадения като идеи за сватба Благоевград ...

    ОтговорИзтриване
  2. Сватба Благоевград - подходящо

    ОтговорИзтриване
  3. Подаръчета за спомен от сватбата в Благоевград - ОК са :)

    ОтговорИзтриване