четвъртък, 27 декември 2012 г.

Сватба в Благоевград и подаръци за гости

сватба Благоевград
Организирайте вашата сватба в Благоевград – в хотел Орбита Благоевград и вземете идеи за интересен подарък за гостите ви.
Помолете шаферките на сватбата в Благоевград да поднесат на гостите ви специална благодарност като им подарите свещ украсена с истински градински цветя. В хотел Благоевград – красивата свещ, може да е увита в целофан, вързана с панделка на която може да закачите кратко персонално съобщение.



сватба Благоевград
Интересна идея е да създадете слънчева аура на сладост, на пролет и романтика на вашата сватба в Благоевград в хотел Благоевград с един прост детайл: подарете лично по една пъстра картичка на всеки гост, като ги подредите по масите. Те са идеални за сватби в летни градини, на открито и слънчево.








сватба Благоевград
Доставете наслада за гостите на сватбата ви в Благоевград! Направете градинска сватба с конкретна тематичност, например подгответе малки подаръчета под формата на вазички пълни с бонбони, ядки и лакомства, или деликатни чашки за кафе пълни с ароматни зърна от кафе. След сватбата в Благоевград, гостите ви ще могат да вземат подаръците и да ги напълнят и запазят със собствени хубави спомени от вашето сватбеното тържество.




сватба Благоевград


А защо не на тематичната ви сватба в Благоевград, организирана в лятната градина на хотел Благоевград, е да подарите по една малка саксия с живо цвете, което с разцъфването си да напомня пролет за вашата красива сватба в Благоевград.

Снимки: favorideas.com

1 коментар: