петък, 26 октомври 2012 г.

Сватба в лятната градина на Хотел Орбита Благоевград

Мечтаната сватба 
Представяте ли си вашият сватбен ден в прекрасна лятна градина ... Хотел Орбита Благоевград е мястото, което ще сбъдне вашата мечта!

Сватба в хотел Орбита 
Винаги сте искали да се омъжите в градина и самите ритуали - църковният и този от общината да бъдат изнесени. Друг важен аспект за който сте се чудили – и моята ли сватба ще бъде от тези тежки веселби, с много ръченици и хора, както и пияни роднини... Колебаете се и не искате такова нещо на сватбата си. С цел да избегнете всичко това, Хотел Орбита Благоевград ви предлага вариант на по изискано тържество тип коктейл, което да продължи толкова колкото вие искате, и да се проведе на открито, така че, да се почерпят гостите със сандвичи, хапки, вино и шампанско на фона на хубава музика и невероятна панорама.
Едно такова тържество за младоженците - би им излязло и доста по евтино, в сравнение с традиционните сватбени организации. Хубавата украса пък ще завърши невероятния облик на сватбеното ви тържество. Свържете се с Хотел Орбита Благоевград за допълнителна информация и резервации. Сбъднете мечтата си!

2 коментара:

  1. снимките са като мечтаната сватба благоевград

    ОтговорИзтриване
  2. Zdraveite, na 15.06.19 /sabota/ iskame da napravim krashtene sas 70 choveka gosti iskam da popitam popitam svobodna li e tazi data pri vas?

    ОтговорИзтриване